Konkurrence: Find sloganet der beskriver en Chow Chow bedst

KONKURRENCE: FIND SLOGANET DER BESKRIVER VORES RACE CHOW CHOW BEDST!

Deadline for deltagelse er fredag d. 7. august, så skynd dig at deltag. Du kan læse alt om konkurrencen her.

I forbindelse med at Dansk Kennel Klub til efteråret vil sætte særligt fokus på deres opdrætteres store avlsarbejde, lancerer de samtidig en landsdækkende kampagne for hvalpe med DKK-stambog.

Kampagnen er baseret på en online platform, og derfor har de i første omgang koncentreret sig om at lancere en ny og forbedret version af hjemmesiden købhund.dk, som primært henvender sig til nye, potentielle og kommende hvalpekøbere.

Siden vil indeholde oplysninger om det at holde hund, valg af race samt ikke mindst en mængde brugbar info om de forskellige racers karakteristika og krav til f.eks. motion og pelspleje.

Al tekstmateriale, der beskriver racerne, er baseret på ”Politikens Hundeleksikon” skrevet af Ulla Sørensen med bidrag af DKK´s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen.

Til hver enkelt race skal DKK bruge en overskrift, der med få sammenhængende ord (max 7) beskriver hver enkelt race.

Skal det være dit slogan, der bekriver Chow Chow’en når DKK relancerer hjemmesiden købhund.dk?

DCCK’s bestyrelse udskriver en konkurrence om at finde den bedste overskrift (slogan). Der udloves en præmie til det DCCK medlem, som bidrager med det bedste forslag. Det vindende forslag sendes til DKK.

Sloganet skal være en overskrift, der med max 7 sammenhængende ord bedst beskriver Chow Chow’en.

Dit forslag skal sendes til DCCK formand Mette Maj på formand@dcck.dk. Forslaget skal være formanden i hænde senest fredag d. 7. august. Den udkårne vinder bliver offentliggjort lørdag d. 8. august på klubudstillingen i Vojens. Er vinderen ikke til stede skal vi nok sørge for at gaven kommer frem til vedkommende.

Vinderforslaget og navn på vinderen bliver efterfølgende offentliggjort på både DCCK’s hjemmeside og facebook side.

Konkurrencen kører med kort varsel pga. DCCK’s deadline hos DKK. Vi håber, at mange vil deltage i konkurrencen.

Ba-Tongs Kublai

You may also like...