Sommerskuet i Hou 2015

Lørdag den 18. juli afholdt Kontaktudvalg Jylland/Fyn sommerskue i Hou. Det er efterhånden blevet en tradition med sommerskuet i Hou, som altid har været afholdt i tørvejr - i år måtte vi dog døje med frisk vind, der satte teltpløkker og baduner på en voldsom prøve, men kun rosetterne formåede at lette fra deres plads et par gange – alt andet blev stående, hvor det skulle.

Traditionen tro startede vi kl. 14.00 med fælles kaffebord, hvor der blev budt på hjemmebagt kage og hjemmebagte boller. Køen var lang, og snakken gik muntert, så det var igen en rigtig god måde at starte et arrangement på. Kl. 15 startede selve skuet, og i år havde kontaktudvalget inviteret Stinne Nørholm Elgaard som dommer. Stinne er autoriseret dommer for Rhodesian Rhidgeback, som hun også selv både opdrætter og ejer. Stinne havde sat sig grundigt ind i standarden for Chow Chow, men havde i løbet af eftermiddagen dog mange sjove oplevelser med en, for hende, fuldstændig ukendt race – og ikke mindst racens lidt specielle temperament.

Der var tilmeldt 23 hunde til skuet, og en enkelt udstiller havde taget turen hele vejen fra Sverige. Og ikke nok med det – så havde han medbragt pokaler til samtlige tilmeldte hunde. Kontaktudvalget havde sædvanen tro sørget for rosetter til samtlige tilmeldte hunde, ligesom der var præmier fra flere sponsorer og privatpersoner, så præmiebordet bugnede og alle fik noget med hjem.

Skuet blev afviklet i god atmosfære og med højt humør, og vinderhundene blev som følger:

  • Bedste Baby: BAO-FANG´S MANG-QUO HUA
  • Bedste Hvalp: ORINELL´S ON AND ON
  • Bedste Champion: Multich MI-PAO’S RED SUMAC
  • Bedste Veteran: MATTES QONZUELA
  • Bedste Han og Skuets Bedste Hund: BA-TONG’S MAGIC MASTER MONGO
  • Bedste Tæve og Skuets Bedste I Modsatte Køn: BIDACHOWS TIP TOP TESSA

Barn & Hund, yngste klasse blev vundet af Julie Maj Lindorff og ældste klasse blev vundet af Emma Maj Lindorff.

Da skuet var færdigt, pakkede de fleste sammen, mens grillen varmede op, og så stod den på fællesspisning, hvor knap 40 mennesker hyggede sig med pølser, bøffer, kylling, kartoffelsalat, brød, salat og diverse drikkevarer. Igen var humøret helt i top, og der blev skålet på tværs af bordene.

Kontaktudvalget siger tak til alle, der støttede vores skue. Tak fordi I kom med jeres dejlige Chow’er, tak for godt humør og super stemning og tak for de sponsorerede præmier. Vi håber, vi ses igen til juleskuet lørdag den 28. november 2015.

Chow Chow BIR,BA-TONG’S MAGIC MASTER MONGO, og BIM, BIDACHOWS TIP TOP TESSA, på sommerskuet 2015
Skuets Bedste Hund: BA-TONG’S MAGIC MASTER MONGO
Skuets Bedste I Modsatte Køn: BIDACHOWS TIP TOP TESSA

You may also like...