Bliv medlem

Vær med til at støtte klubben som udelukkende arbejder for Chow Chow’ens tarv og interesser - og få nogle dejlige oplevelser med oven i købet. DCCK arrangerer bl.a. udstillinger, skuer, sammenkomster, skovture og foredrag.

DCCK udgiver klubbladet ”Chow Chow” 5 gange om året. Her kan du bl.a. læse omtale af ovennævnte arrangementer samt artikler, som vedrører vores race. Du kan også læse spændende og morsomme indlæg fra chowejers oplevelser med deres allerkæreste.

Medlemsfordele:

• Chow Chow bladet som udkommer 5 gange årligt
  • Mulighed for deltagelse i forskellige klub aktiviteter arrangeret af kontaktudvalgene
  • Gratis adgang til klubbens udstillinger som tilskuer
  • Adgang til at deltage i klubbens konkurrencer (Årets Chow Chow, Årets Barn & Hund, Klubvinder)
  • Optagelse på klubbens lister (parringsliste, hvalpeliste, opdrætterliste)

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen til højre på siden. Vejledning til betaling finder du i afsnittet nedenfor.

Hvad skal du betale:

• Tilmelding mellem 1. januar og 30. juni
    • 385 kr. for medlemsskab
    • 60 kr. for husstandsmedlem
  • Tilmelding mellem 1. juli og 31. december
    • 192,5 kr. for medlemsskab
    • 30 kr. for husstandsmedlem

Hvordan betaler du:

• Bankoverførsel - husk at skrive dit navn & adresse
  • Reg. nr. 5036 og konto nr. 1068484 (Jyske Bank)

Medlemsskab er først gyldigt når kontingentet er betalt. Der opnås stemmeret på klubbens generalforsamling efter 6 måneders medlemsskab.

Har du spørgsmål i forbindelse med din indmeldelse, kan du kontakte klubbens kasserer på kasserer@dcck.dk.

Velkommen til!

Meld dig ind i Dansk Chow Chow Klub