Københavnsvinder 2018

Lørdag d. 22. september blev der i Ballerup kæmpet om Københavnsvinder titlerne. Vejrguderne havde meget svært ved at beslutte sig, så dagen forløb med mange skift mellem blå himmel og stærk blæst med voldsomme regnskyl. Heldigvis holdt det tørt i ringen, mens Chow Chow’erne blev bedømt. Det blev de af den norske dommer Leif-Herman Wilberg.

Som altid lagde vi ud med de helt unge hunde. Bedste baby gik til hannen Hjelme Can’t Stop This Feeling!, ejet af Stine Hjelme. Bedste hvalp blev hannen Irin's Akvamarin Lya Minor, ejet af Susanne Dammann.

I den anden ende af aldersskalaen havde vi et par veteraner. Dagens veteran og vinder af titlen Københavns Veteran Vinder gik til CH Bao-Fang's Fen-Hong-Se Nu Shi, ejet af Michael & Susanne Lunau.

På tævesiden gik dagens certifikat til Bon Triumph Naomi, ejet af Susanne Dammann. Hun endte med en placering som 2. bedste tæve. Bedste tæve og København Vinder gik til CH Bon Triumph Ideality, også ejet af Susanne Dammann. Hun endte som Bedst i modsat køn.

Hos hannerne blev det den unge junior han Kool Kashmir From Kwaitang, ejet af Michael Lunau og Merete Kvetny, der løb af sted med det hele. Han blev Københavns Junior Vinder, herefter bedste han og vandt certifikatet og endnu en titel, Københavns Vinder. Han sluttede dagen med Bedst i Racen.

Se alle de officielle resultater her:

Årets Chow Chow 2018 konkurrencerne er opdateret efter weekendens resultater. Du kan se opgørelserne her:

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.


BIR & Københavnsvinder 2018: Kool Kashmir From Kwaitang
BIM & Københavnsvinder 2018: CH Bon Triumph Ideality


Bedste baby: Hjelme Can't Stop This Feeling!

Chow Chow hvalp Irins akvamarin lya minor, Susanne Dammann, Mikael Nilsson
Bedste hvalp: Irins Akvamarin Lya Minor
(billede fra tidligere udstilling)

Chow Chow veteran Bao-Fang's Fen-Hong-Se Nu Shi, Susanne Lunau
Bedste veteran & Københavns Veteran Vinder: CH Bao-Fang's Fen-Hong-Se Nu Shi
(billede fra tidligere udstilling)


Københavns Junior Vinder og Københavns Vinder 2018: Kool Kashmir From Kwaitang

You may also like...