Klubudstilling i Aars 2018

Lørdag d. 15. september blev der afholdt klubudstilling i Messehallen i Aars. Udover Chow Chow klubben var der en lang række andre specialklubber, som afholdte deres klubudstillinger. Så der var liv i hallerne, mulighed for at se og hilse på mange andre racer samt at shoppe lidt i nogle af standene.

Dagens dommer til at dømme de 22 tilmeldte Chow Chow’er var Ineke Zwaartman-Pinster fra Holland.

I den unge ende havde vi hvalpe hannen Irin's Akvamarin Lya Minor, ejet af Susanne Dammann, som blev bedste hvalp.

I juniorklasserne havde vi tæven Ba-Tong's stylish Saga, ejet af Gunna Rask Kristensen, som vandt klub junior certifikatet. På hanhunde siden gik det til Dian Shan Nightflight To Venus, ejet af Kathe Mortensen. Han sluttede dagen som 4. bedste han.

I modsatte ende af aldersskalaen havde veteran tæven CH Liusu Ai-Lin, ejet af Lise-Lotte Adler. Hun vandt både DKK og klub veteran certifikatet og blev dermed både Veteran champion og Klub Veteran campion. Ikke nok med det, så endte hun også som 3. bedste tæve på dagen.

På tævesiden gik dagens certifikat til Orinell's Rising To Stars, ejet af Mette Lindorff. Hun endte med en placering som 4. bedste tæve. Vinder af klubcertifikat og bedste tæve gik til CH Freja, også ejet af Susanne Dammann. Hun endte som Bedst i modsat køn og nyudklækket Klub champion.

Hos hannerne gik det almindelige certifikatet til Diamond Shen Te Chows, ejet af Mette Lindorff. Han tog placering som bedste han og sluttede som dagens samlede vinder med Bedst i Racen.

Se alle de officielle resultater her:

Årets Chow Chow 2018 konkurrencerne er opdateret efter weekendens resultater. Du kan se opgørelserne her:

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.


BIR: Diamond Shen Te Chows
BIM og ny Klub champion: CH Freja


Bedste hvalp: Irin's Akvamarin Lya Minor


Bedste veteran: CH Liusu Ai-Lin


Ny Klub champion: CH Freja


Ny Veteran champion: CH Liusu Ai-Lin

You may also like...