Klubudstilling i Kirke Hylling 2018

Lørdag d. 8. september blev der afholdt klubudstilling på det grønne område hos Bramnæs MC i Kirke Hylling. Det var årets sidste udendørsudstilling i klubregi og vejrguderne sørgede for tørvejr til trods for en række regnvejrsdage op til udstillingen. Dagens dommer til at dømme de 21 tilmeldte Chow Chow’er var Mikael Nilsson fra Sverige.

Som altid lagde vi ud med de helt unge hunde, hvor vi havde en række unge debutanter. Bedste baby gik til tæven Rosita, ejet af May-Britt Simonsen. Bedste hvalp blev hannen Irin's Akvamarin Lya Minor, ejet af Susanne Dammann.

I den anden ende af aldersskalaen havde vi både en veteran han og veteran tæve. Begge vindere af veteran certifikatet og klub veteran certifikat. Bedste veteran tæve blev CH Liusu Ai-Lin, ejet af Lise-Lotte Adler. Bedste veteran han og Dagens Veteran blev CH Sherae The Eminent Rising Son, ejet af Lise Jensen.

På tævesiden gik dagens certifikat til Bon Triumph Naomi, ejet af Susanne Dammann. Hun endte med en placering som 3. bedste tæve. Vinder af klubcertifikat og bedste tæve gik til CH Freja, også ejet af Susanne Dammann. Hun endte som Bedst i modsat køn.

Hos hannerne gik klubcertifikatet til CH Piuk Chow Pirates Boy Of Phantasy, ejet af Dennis Hessner & Vivian Brudlykke. Han endte som 2. bedste han. Det almindelige certifikat gik til Bon Triumph Number One, ejet af Susanne Dammann. Han tog placering som bedste han og sluttede som dagens samlede vinder med Bedst i Racen.

Udover selve udstillingen var der også Barn & Hund konkurrence, hvor Amina Dammann blev dagens vinder.

Se alle de officielle resultater her:

Årets Chow Chow 2018 konkurrencerne er opdateret efter weekendens resultater. Du kan se opgørelserne her:

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.

Chow Chow BIR Bon Triumph Number One og BIM Freja, Susanne Dammann, Mikael Nilsson
BIR (tv): Bon Triumph Number One
BIM: CH Freja

Chow Chow hvalp Rosita, May-Britt Simonsen
Bedste baby: Rosita

Chow Chow hvalp Irins akvamarin lya minor, Susanne Dammann, Mikael Nilsson
Bedste hvalp: Irins akvamarin lya minor

Chow Chow veteran Sherae The Eminent Rising Son, Lise Jensen, Mikael Nilsson
Bedste veteran: CH Sherae The Eminent Rising Son

Chow Chow Barn og Hund konkurrence
Barn & Hund: Nr. 1 (tv) Amina & nr. 2 Ilyas

You may also like...