Klubvinder 2021

Lørdag d. 12. juni afholdte Dansk Chow Chow Klub en dobbeltudstilling i Sandved, som skulle danne grundlag for Klubvinder 2021 konkurrencen.

Oprindeligt skulle Klubvinderen findes over 6 klubudstillinger på et forskudt kalenderår (2. halvår 2020 og 1. halvår 2021), men pga. COVID19, og for at sikre, at vi ikke to år i træk måtte aflyse Klubvinder konkurrencen, blev den i 2021 afviklet på dobbeltudstillingen i Sandved.

Det blev en hyggelig dag, som udover de to udstillinger, også bød på fællesspisning mellem de to udstillinger, hvor lækre picnickurve kunne nydes og der blev snakket på kryds og tværs. Mens pointene blev talt op efter den sidste udstilling fik alle deltagerne kaffe og kage.

Det skarpe øje vil måske kunne se, at nogle af klubvinder hannerne er baby/hvalpe. Da der kun var tilmeldt hhv. 4 og 6 hanner i de officielle klasser, men rosetter til de 10 bedste (indkøbt før corona hærgede), blev det besluttet at baby og hvalpe, helt ekstraordinært, også kunne deltage i klubvinder konkurrencen denne gang. På den var det muligt at fejre 10 hanner og få uddelt de indkøbte rosetter (læs evt. mere om denne særregel her).

Du kan se den endelige liste og billeder af alle årets vindere her:

Alle hunde, ejet af medlemmer af DCCK, er automatisk med i klubbens konkurrencen, når de deltager på klubbens udstillinger, og hvor ejeroplysningerne er opført i kataloget.

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.

Dansk Chow Chow Klub

Chow Chow Klubvinder Kool Kashmir From Kwaitang

Klubvinder 2021: Kool Kashmir From Kwaitang

You may also like...