Særregler til Klubvinder 2021 konkurrencen

Særregler for point på Klubvinder-udstillingerne lørdag den 12. juni 2021. Og det hele er "kun for sjov", og udstillingerne afholdes naturligvis i henhold til udstillingsreglementet.

ROSETTER TIL KLUBVINDERNE 2021
Før Corona’ens hærgen, blev der indkøbt rosetter til klubvinder 1-10 i både hanner og tæver.

Klubvinder 2021 afgøres på de 2 kommende klubvinder udstillinger i Sandved den 12. juni, hvor der kun er tilmeldt henholdsvis 4 og 6 hanner i officielle klasser (fra 9 måneder og frem). Derfor kan der heller ikke umiddelbart findes flere klubvinder-hanner end 1-6.

For ikke at skulle smide de flotte og bekostelige rosetter ud, har bestyrelse og udstillingsudvalg besluttet, at der KUN på disse 2 udstillinger vil blive tildelt point til baby’er og hvalpe, idet der i disse 2 klasser kun er tilmeldt hanner. På den måde vil det være muligt at fejre 10 hanner og få uddelt de indkøbte rosetter.

Baby’er og hvalpe vil få point som følger:
* Særdeles Lovende og 1. vinder vil få 9 point
* Særdeles Lovende og 2. vinder vil få 8 point
* Særdeles Lovende og 3. vinder vil få 7 point
* Særdeles Lovende og 4. vinder vil få 6 point
* Særdeles Lovende uden placering vil få 5 point
* Lovende vil få 3 point
* Mindre lovende vil få 2 point

Når pointene tælles sammen efter begge udstillinger, vil baby’er og hvalpe gå med i top 10 og få en roset, svarende til deres placering.

Det er vigtigt at bemærke, at baby’er og hvalpe naturligvis ikke går med i kønkonkurrencerne, da udstillingerne afholdes 100% efter udstillingsreglementet, men blot får tildelt disse ”klub-point”, så vi får mulighed for at fejre 10 klubvinder hanner på lige fod med tæverne.

Før udstillingerne starter, er der lavet 2 kuverter, og i hver kuvert står en af de 2 dommeres navn. En af kuverterne vælges tilfældigt og opbevares i dommerteltet under begge udstillinger. Efter udstillingerne tælles pointene op, og SKULLE der opstå pointlighed blandt chow’er, der har været udstillet, vil den udstilling, hvis dommernavn står i kuverten give 1 point mere end den anden. Kuverten åbnes kun, hvis der er pointlighed.

På vegne af

Udstillingsudvalget

You may also like...