Sundhedsudvalget er gået online

Årsskiftet har været en kærkommen lejlighed til at lancere en modernisering af Sundhedsudvalget. Med fokus på at følge med tiden og gøre det lettere for medlemmerne, er Sundhedsudvalget nu ”gået online”. Det betyder, at du nu kan indberette dine parringer, parringsresultater og tilmeldinger/ændringer til sundhedsregistreret direkte på hjemmesiden. Du slipper for bøvlet med at hente skabeloner ned fra hjemmesiden, udfylde, gemme, vedhæfte og sende. Nu kan du klare det hele via simple formularer du udfylder og sender direkte fra hjemmesiden. Layoutet er lavet, så du også kan gøre det fra din mobil eller ipad mens du sidder i sofaen – eller måske i hvalpekassen. Du er ikke længere afhængig af, at skulle sidde foran din computer.

Der er lavet formularer til følgende:

På forsiden af hjemmesiden finder du link til de forskellige formularer. Du kan også finde dem under Sundhedsudvalgets side.

Som altid er det Sundhedsudvalget du skal tage fat i hvis du har nogle spørgsmål til de oplysninger, der skal afgives i formularerne. Hvis du oplever fejl eller problemer med selve formularerne kan du tage fat i webmasteren.

Vi håber, I tager godt imod moderniseringen af Sundhedsudvalget.

De bedste hilsner
Sundhedsudvalget og webmasteren

 

You may also like...