Flot repræsentation af Chow Chow’en i Roskilde

For første gang nogensinde er Chow Chow’en blevet placeret i gruppekonkurrencen begge dage på en DKK dobbeltudstilling.

Det skete ved weekendens udstilling i Roskilde d. 25. og 26. april 2015.

Om lørdagen blev det til en flot gruppesejr til SECH DKCH NOCH NORDCH NORDJV11 KBHV12 13 14 Bidachows Amazing Armani, som er opdrættet af Birgit Dammann og ejet af Susanne Dammann.

Om søndagen blev det til en flot placering som nr. 3 i gruppen til DKCH SECH INTCH NOCH NORDCH FICH CZCH NORDV14 KLBCH Piuk Chow Possesses Black Passion, som er opdrættet af Susanne & Michael Lunau og ejet af Stine Hjelme.

Den nye generation viste også sit værd. Om søndagen gik Best in Show Baby sejren til Chow Chow babyen Orinell's Never Say Never, som er opdrættet og ejet af Mette Maj Lindorff.

Det er dejligt at se Chow Chow’en repræsenteret på podierne i store ring konkurrencerne. Det er god reklame for racen, og vi kan håbe, at det er med til at vække nysgerrigheden for racen hos nogle af tilskuerne – både dem som ser med fra ringsiden og dem som følger med på livestreamingen.

Er du til at vide mere om racen er du velkommen til at kontakte en fra klubbens bestyrelse eller en af klubbens opdrættere. Du kan finde kontaktinformationer her:

Klubbens bestyrelse
Opdrættere

Chow Chow Bidachows Amazing Armani Roskilde
Bidachows Amazing Armani

Chow Chow Piuk Chow Possesses Black Passion Roskilde
Piuk Chow Possesses Black Passion 

 

You may also like...