3 udstillingsdage på solskinsøen

Tredje weekend i august gik turen til Bornholm for en række Chow Chow’er og deres ejere. DCCK havde arrangeret klubudstillingen om fredagen, efterfulgt af DKK’s international udstillinger lørdag og søndag. Dagene bød bl.a. på nye champions og igen flotte podieplacering til Chow Chow’erne i DKKs afsluttende konkurrencer.

Chow Chow BIR Nørskov's Johnny be Good, Charlotte Nørksov Jensen og BIM Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy, Susanne Lunau
BIR (tv): CH Nørskov’s Johnny Be Good
BIM: CH Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy

Chow Chow BIR Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy, Susanne Lunau, BIM Bon Triumph Number One, Susanne Dammann
BIR (tv): CH Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy
BIM: CH Bon Triumph Number One

Chow Chow BIR Piuk Chow Possesses Black Passion og BIM Freja, Jørgen Hindse, Stine Hjelme, Susanne Dammann
BIR (tv): CH Piuk Chow Possesses Black Passion
BIM: CH Freja

Klubudstillingen fredag d. 16/8, dommer Michael Leonard

Fredag blev en rigtig hyggelig dag. Der var præmier til alle hunde – sponsoreret af Royal Canin, Spangsberg Chokolade og private. Udstillingen forløb fint og i tørvejr (efter et par byger inden start).

Vi lagde ud med to debutanter i babyklasserne. Her blev det den cremefarvede babyhan Sakumas Such A Treasure, ejet af Merete Kvetny, som blev dagens bedste baby. Bedste hvalp blev en dyst mellem 3 hanhvalpe og her var det Notorious Star Brian Adams, ejet af Lise-Lotte Adler, der tog sejren som bedste hvalp.

Juniortæven Dar Lap-Landii Didilya Doch' Lady, ejet af Charlotte Nørskov Jensen, løb afsted med både juniorcertifikat (klub og dkk) samt det alm. certifikat. Hun sluttede dagen som 2. bedste tæve og kunne tilmed fejres som ny dansk juniorchampion. Vinder af klubcertifikatet og bedste tæve gik til CH Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy, ejet af Michael & Susanne Lunau. Hun sluttede dagen som Bedst i Modsat køn.

Hos hannerne gik klubveterancertifikatet og pladsen som dagens bedste veteran til CH Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme. Klubcertifikatet gik til CH Nørskov’s Johnny Be Good, ejet af Charlotte Nørskov Jensen. Han gik hele vejen og sluttede som dagens vinder med Bedste i Racen.

Efter udstillingen roste dommeren kvaliteten af vores Chow Chow’er. Det havde været en fornøjelse at skulle tage stilling til vinderne, da der var mange gode hunde af god kvalitet at vælge mellem.

Nye champions fejres på førstkommende klubudstilling, så efter at være blevet champion på DKK udstillingen i Vejen kunne vi med et glas boblevand fejre Kool Kashmir From Kwaitang, ejet af Merete Kvetny og Michael Lunau. Vi kunne også fejre Ch Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme, der på dagen blev ny Klubveteranchampion.

Samtidigt var der arrangeret et sjovt lille ”pakkespil” hvor man med et terningkast skulle enten plusse eller minus sine terninger så de fik samme tal, som de forskellige pakker havde fået. Der måtte gang i de små grå, men det lykkedes for de fleste at regne sig frem til en gave. Alle gaverne var sponsoreret af udstillerne.

DKK udstillinger lørdag d. 17/8 og søndag 18/8

Bedste baby
Sakumas Such A Treasure, ejet af Merete Kvetny, fortsatte hvor han slap om fredagen og blev både lørdag og søndag Bedste baby.

Bedste hvalp
Om lørdagen gik Bedste hvalp endnu engang til Notorious Star Brian Adams, ejet af Lise-Lotte Adler. Han sluttede hans sidste dag som hvalp med stil, og blev Best In Show Hvalp i de afsluttende konkurrencer om eftermiddagen.

Om søndagen var det den korthåret han Nørskov's Little Tiger, ejet af Charlotte Nørskov Jensen & Lisbeth Larsen, der blev Bedste hvalp.

Bedste veteran
Bedste veteran gik begge dage til Ch Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme. Han klarede det helt til tops som Best In Show Veteran om lørdagen og Best In Show Veteran nr. 2 om søndagen.

Lørdag, dommer Alessandro Zeppi
Vinder af CACIB, dagens bedste han og Bedst i Modsat køn gik til den sorte championhan Bon Triumph Number One, ejet af Susanne Dammann.

Hos tæverne blev det juniortæven Dar Lap-Landii Didilya Doch' Lady, ejet af Charlotte Nørskov, der løb afsted med det alm. certifikat. Hun endte med en placering som 2. bedste tæve.

Vinder af CACIB og dagens bedste tæve gik til Championtæven Piuk Chow Sweet Queen Of Phantasy, ejet af Michael & Susanne Lunau. Hun sluttede dagen som Bedst i Racen.

Søndag, dommer Jørgen Hindse
Juniortæven Dar Lap-Landii Didilya Doch' Lady, ejet af Charlotte Nørskov, lavede en gentagelse af gårsdagens resultat og vandt certifikat og en placering som 2. bedste tæve. Vinder af CACIB, bedste tæve og Bedst i Modsat køn gik til CH Freja, ejet af Susanne Dammann.

Præcis 9 måneder gammel og første dag i juniorklasse endte med både juniorcertifikat, det almindelige certifikat og en placering som 3. bedste han for Notorious Star Brian Adams, ejet af Lise-Lotte Adler. CH Nørskov’s Johnny Be Good, ejet af Charlotte Nørskov Jensen vandt dagens CACIB og sluttede som 2. bedste han.

Dagens samlede vinder med Bedst i Racen blev Ch Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme. Han sluttede dagen med en placering som nr. 4 i gruppekonkurrencen i de afsluttende konkurrencer.

Klubvinder og Årets Chow Chow konkurrencer er opdateret og du kan se opgørelserne her:

Se alle de officielle resultater her:

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.

Bedste baby alle tre dage
Chow Chow hvalp Sakumas Such A Treasure, Susanne Lunau
Sakumas Such A Treasure

Bedste hvalp fredag og Best In Show hvalp lørdag
Chow Chow hvalp Notorious Star Brian Adams, Lise-Lotte Adler Chow Chow hvalp Notorious Star Brian Adams, Lise-Lotte Adler
Notorious Star Brian Adams

Bedste hvalp søndag
Chow Chow hvalp Nørskov's Little Tiger
Nørskov's Little Tiger

Best In Show Veteran lørdag og nr. 2 søndag
Chow Chow Piuk Chow Possesses Black Passion Best In Show Veteran, Stine Hjelme og Per Kr. Andersen
CH Piuk Chow Possesses Black Passion

Ny dansk juniorchampion
Chow Chow Dar Lap-Landii Didilya Doch' Lady
Dar Lap-Landii Didilya Doch' Lady

Ny klubveteranchampion
Chow Chow Piuk Chow Possesses Black Passion Klubveteranchampion
CH Piuk Chow Possesses Black Passion

Bedst i gruppen nr. 4 søndag
Chow Chow Piuk Chow Possesses Black Passion , Stine Hjelme
CH Piuk Chow Possesses Black Passion

You may also like...