AFLYST – Udvidet ringtræning i Nordjylland

Som følge af den netop iværksatte stramning af forsamlingsforbudet, er Kontaktudvalg Jylland/Fyn desværre nødt til at aflyse den planlagte "udvidede" ringtræning i Nordjylland den 21. november. Kontaktudvalget vender tilbage med en ny dato, når det bliver muligt at afholde.

Det er lykkes at finde et lokale i det nordjyske, og derfor afholder Kontaktudvalg Jylland/Fyn ringtræning

lørdag den 21. november fra kl. 10-12 på Langelinie 8, 9530 Støvring.

Ydermere har vi gjort et scoop, da vi er så heldige, at Jytte Gertrud Larsen har sagt ja til at komme og guide/give os konstruktiv kritik. Jytte har selv samojeder og en enkelt tibetansk terrier. Hun har udstillet siden 1988, men i 1993 greb det om sig, og det har det gjort lige siden. Jytte er uddannet ringtræner i DKK og har kørt ringtræning i Støvring i over 10 år.

Jytte er meget dedikeret og vil ALTID sine elever det bedste, hvis de altså vil ”det”. Jytte træner efter princippet, at det skal være sjovt, og især hunden skal synes, at det er sjovt. Når Jytte kører ringtræning, bliver der grinet meget, og sådan har hun det bedst. Jytte går meget ind for fairplay, og det er dommeren, der bestemmer på dagen. Uanset hvordan det går på en udstilling, så har vi alle den allerbedste hund med hjem igen.

Så hvis I gerne vil have pudset formen af inden juleskuet i Bredsten den 28.11. og dobbeltudstillingen i Middelfart den 6.12., er muligheden her.

Prisen for et par timer med Jytte Gertrud Larsen koster kun 100 kr. pr. person.

Tilmelding skal ske til Birgitte Boe Toft pr. mail (birgitteboetoft@gmail.com) senest den 14. november. Betaling ved tilmelding til konto: 6610 – 0001807992. Husk at angive navn ved tilmelding

Der forbeholdes ret til at aflyse arrangementet, såfremt der ikke er tilmeldt minimum 8 deltagere.

Vi ses
Kontaktudvalg Jylland/Fyn

You may also like...