Sponsorudstilling i Aars 2015

Hvert år afholdes der en sponsorudstilling i Aars, hvor flere specialklubber holder egne klubudstillinger samme sted. Igen i år havde Dansk Chow Chow Klub valgt, at det skulle være rammerne for en af klubbens udstillinger. Dommeren Rony Doedijns fra Holland var inviteret til at dømme vores dejlige race.

19 hunde var tilmeldte – en række gamle kendinger med også nogle nye hunde og ansigter :-) Vi havde også besøg af en svensk hund med ejer, som havde taget turen helt fra Sverige til det nordjyske.

Helt kort fortalt var det tæverne, som dominerede denne udstilling.

Kampen om bedste hvalp blev mellem de to kuld søskende Ba-Tong's Nichos the noble one og Ba-Tong's Anuska - ain`t she sweet. Det blev det tævehvalpen, som løb med sejren. Igen igen – for det er absolut ikke første gang, at denne tæve snupper sejren.

I den afsluttende konkurrence havde vi to hunde, som begge er ejet af Stine Hjelme. Også her blev det tæven, som løb af sted med dagens sejr – og blev Bedst i Racen.

Vi havde endnu en tæve, som gjorde sig bemærket. Nemlig champion tæven Stagebo's Angel of The Morning – 4 udstillinger i træk har hun vundet championklassen og klub cert’er – måske en rekord? Det er i hvert fald sjældent, at vi har hunde, som bliver Klubchampions på bare 4 udstillinger!

Du finder flere resultater her.

Efter dagens udstilling er konkurrencen om årets Chow Chow tæve skærpet. Det er nu kun 5 point der adskiller nr. 1 og nr. 2. Intet er sikkert og der er stor spænding om resultaterne på de sidste af årets udstillinger. Du kan se hele pointlisten her.

Der er også rykket lidt rundt i Klubvinder 2016 konkurrencen – igen med skarp konkurrence om første pladsen blandt tæverne. Du kan se hele pointlisten her.

DCCK klub ønsker alle tillykke med deres resultater.

Chow Chow BIR Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang og BIM Piuk Chow Possesses Black Passion
BIR: Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang (til venstre)
BIM: Piuk Chow Possesses Black Passion

Chow Chow hvalp Ba-Tong's Anuska - ain`t she sweet Aars 2015
Bedste hvalp: Ba-Tong's Anuska - ain`t she sweet

Chow Chow Veteran Cracker Aars 2015
Bedste veteran: Cracker

Chow Chow Stagebo's Angel Of The Morning Aars 2015
Ny Klub Champion: Stagebo's Angel of The Morning

Tak til Marianne Teglborg og Stine Hjelme for billeder.

You may also like...