National udstilling i Køge 16-05-2016

DKK Kreds 2 havde i pinsen arrangeret en national udstilling i Køge og om mandagen skulle Chow Chow’erne bedømmes. Heldigvis var vejret meget bedre end de foregående dage, så alle kom tørskoet gennem dagen. Det var den danske all-round dommer Hanne Laine Jensen, som skulle bedømme de 15 tilmeldte Chow Chow’er – hvor af de 4 var baby/hvalpe.

Dagens racevindere blev en gentagelse af den sidste udstilling i Roskilde. Det var nemlig champion hannen Piuk Chow Possesses Black Passion, der igen løb af sted med sejren som bedst i racen, mens champion tæven Bao-Fang’s Hong-Se Yue-Liang blev bedst i modsat køn. Begge hunde ejet af Stine Hjelme.

På dagen kunne vi også fejre en ny dansk champion. Den sorte korthåret tæve Grazioso's One Wilma Zu'tzungle på bare 2 år og 1 måned vandt sit sidste certifikat og dermed titlen som Dansk Champion. Hun er ejet af Gitte Daae.

Dagens baby blev Piuk Chow Sweet Magic Of Phantasy, ejet af Stine Hjelme.
Dagens største klasse var hvalpeklassen med 3 hanhvalpe. Den blev vundet af Estee Lauder Djalo, som debuterede på en dansk officiel udstilling med at blive dagens bedste hvalp. Hvalpen er ejet af Mette Maj Lindorff. 

I store ring var der placeringer til de 4 bedste samt en delt 5 plads for øvrige 4. Her klarede de to små bamser det fint og vandt begge Best In Show nr. 5 for hhv. baby og hvalp

DCCK ønsker tillykke til vinderne.

Chow Chow BIR Piuk Chow Possesses Black Passion og BIM Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang
BIR: CH Piuk Chow Possesses Black Pasison
BIM: CH Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang

Chow Chow hvalp Piuk Chow Sweet Magic Of Phantasy
Bedste baby: Piuk Chow Sweet Magic Of Phantasy

Chow Chow hvalp Estee Lauder Djalo
Bedste hvalp: Estee Lauder Djalo

Chow Chow korthåret Graziosos One Wilma Zutzungle
Ny DKCH: Graziosos One Wilma Zutzungle

You may also like...