Klubudstilling i Sandved 05-06-2016

Solen skinnede fra en skyfri himmel og allerede kl. 9 var temperaturen til sommershorts og solhat. Klubudstillingen i Sandved blev en varm en af slagsen. Både mennesker og hunde søgte skyggen for at holde hedeslaget i skak. Det var ikke kun varmen, der fik folk til at svede. Udstillingen var den sidste mulighed for at hente point til årets Klubvinder konkurrence og intet var afgjort på forhånd. Det var den italienske dommer Maura Mostura, som var inviteret til at dømme på denne varme sommerdag.

Den hårde konkurrence startede allerede i hvalpeklassen med 2 han- og 3 tævehvalpe. Det blev hvalpen med den korte pels, der trak det længste strå.  Grazioso's Play Time Zu'tzungle, ejet af Pia Møller debuterede på en dansk udstilling og tog dommeren med storm og blev dagens bedste hvalp.

Et hak op af aldersskalaen havde vi en korthåret juniortæve, som også havde fanget dommerens opmærksomhed. Bidachows Gift From USA Smooth Giny, ejet af Birgit Dammann, vandt juniorklassen, dermed hendes 3 klub junior certifikat og titlen Klub Junior Champion. Oven i dette vandt hun også det almindelige certifikat, da hun placerede sig som 2. bedste tæve på dagen.

Det blev dog to velkendte champion hunde, der imponerede dommeren mest og han dermed sendte til den afsluttende konkurrence. Ch Stagebo’s Angel Of The Morning, ejet af Susanne Danielsen blev dagens vinder med Bedst i Racen placeringen og Ch Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme, blev Bedst i modsat køn.

Med dagens placering endte Ch Stagebo’s Angel Of The Morning, ejet af Susanne Danielsen, med at vinde titlen Klubvinder 2016. Klubvinder 2016 modsat køn gik til Ch Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme. Du kan læse mere om klubvinder konkurrencen og se billeder af de 10 bedste hanner og tæver lidt senere på måneden.

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.

Du kan finde flere udstillingsresultater her.

Pointlisterne er opdateret:

Chow Chow BIR Stagebo’s Angel Of The Morning og BIM Piuk Chow Possesses Black Passion
BIR (tv): Ch Stagebo’s Angel Of The Morning
BIM: Ch Piuk Chow Possesses Black Passion

Chow Chow hvalpe
BIR hvalp (tv) Grazioso's Play Time Zu'tzungle
BIM hvalp Estee Lauer Djalo

Chow Chow korthåret Bidachows Gift from USA Smooth Giny
Ny Klub Junior Champion: Bidachows Gift From USA Smooth Giny

You may also like...