Årets Chow Chow 2017

Efter årets sidste udstilling kunne de sidste point tælles op og det blev endelig afgjort hvilke hunde, der vandt en placering i Årets konkurrencer. Årets Chow Chow og Årets modsat køn var givet på forhånd, men året sidste udstilling kunne godt rykke rundt på nogle af de øvrige placeringer.

Gennem året havde primært to tæver kæmpet om at blive Årets Chow Chow tæve, nemlig CH Peli’s Citta To Flensborg, ejet af Birgit Pedersen og CH Freja, ejet af Susanne Dammann. Men med et par top placeringer som bedste tæve og en bedst i racen på årets sidste udstillinger blev det CH Peli’s Citta To Flensborg, ejet af Birgit Pedersen, der løb af sted med den samlede sejr og endte som Årets Chow Chow tæve og Årets Chow Chow modsat køn.

Årets Chow Chow bød på et hattrick, da CH Piuk Chow Possesses Black Passion, ejet af Stine Hjelme, for 3. år i træk løb af sted med den samlede sejr. Han vandt med 8 Bedst i Racen placering og dermed 8 tællende toppoint i konkurrencen – hvor nærmeste konkurrent havde 4 Bedst i Racen placeringer.

Årets veteran tæve blev CH Nørskov's Dame Dodo, ejet af Charlotte Nørskov Jensen og Årets veteran han blev Chowhill's Gandor, ejet af Poul Erik Flensborg.  

Med max point i konkurrencen om Årets Opdrætter fortsatte Kennel Piuk Chow ved Susanne & Michael Lunau deres succes. Dette var 5. år i træk, at de vandt titlen som Årets Opdrætter.  

Du kan se den endelige liste og billeder af alle årets vindere her: Årets Chow Chow 2017

Du kan også se opgørelsen af Barn & Hund konkurrencerne

DCCK ønsker tillykke til alle vinderne.

Årets Chow Chow

Chow Chow Piuk Chow Possesses Black Passion Stine Hjelme, Årets Chow 2017

Årets Chow Chow modsat køn

Chow Chow Peli's Citta To Flensborg Birgit Pedersen Årets tæve 2017

Årets opdrætter

Chow Chow Opdrætter Kennel Piuk Chow bedste opdrætter Sørbymagle 2015

You may also like...