Program

Vi har arbejdet benhårdt for at skabe et arrangement, som favner alle klubbens medlemmer samt kommende medlemmer og øvrige Chow Chow elskere.  Det foreløbige program for dagene ser således ud:

Chow Chow jubilæumsprogram

Læs mere om programpunkterne nedenfor.
Læs mere om mad og forplejning her.

Lørdag

Mød en Chow Chow

Kom og få en snak med to erfarne Chow Chow personer, som gerne vil fortælle om racen og svare på de spørgsmål du har. Der vil også være mulighed for at møde forskellige Chow Chow’er.

Både Morgens Klitgaard og Birgitte Gothen har haft racen i mange år og Birgitte har også skrevet "Bogen om Chow Chow". Har du et eksemplar kan du helt sikkert få Birgitte til at signere den, hvis du ønsker det.

Kropskontrol - sjov aktivitet sammen med din hund

Har din hund styr på hele sin krop? Måske trænger den til at blive styrket - eller bare at have det sjovt sammen med dig, så er dette en lærerig og sjov aktivitet for både hund og ejer. Rikke sørger for både sjove og udfordrende øvelser, som I får en god introduktion til og hun hjælper jer også undervejs. Måske du får nogle gode ideer og redskaber til at holde din hund i god form på en sjov måde, når du kommer hjem.

Rikke Stengade fra Kibaji har de sidste 20 år arbejdet med hunde og har god erfaring med både alm. træning og genoptræning af hunde.

Foredrag og massage fif

Rikke fortæller om hvordan du kan styrke din hund for bl.a. at undgå korsbåndsskader og forstuvninger. Hun vil fortælle og vise gode øvelser til at varme din hund op inden den skal præstere - enten til træning eller på udstilling. Hun vil også vise nogle gode fif til, hvordan du selv kan give din hund lidt massage og velvære.

Tanken er, at du deltager med din hund, så du selv på egen hund kan prøve nogle af de ting af som Rikke fortæller om. Vi er sikre på, at din hund vil nyde at være 'testhund' når du skal prøve forskellige massage øvelser af på den.

Rikke Stengade fra Kibaji har de sidste 20 år arbejdet med hunde og har god erfaring med både alm. træning og genoptræning af hunde. Herudover arbejder hun også med manuel behandling af hunde hvor hun arbejder med principper der udspringer fra osteopati, kombineret med massage, kranio sakral terapi, zoneterapi og akkupressur.

Jubilæumsudstilling med officiel titel

I forbindelse med 50 års jubilæet har klubben fået godkendt en officiel jubilæumstitel fra DKK. Titlen tildeles til bedste han og tæve med CK. Endvidere tildeles juniortitel til bedste junior han og tæve med CK samt veterantitel til bedste veteran han og tæve med CK. Titlerne kan registeret på hunden titeloversigt hos DKK. Titlerne er som følgende:

  • KLBJUBJV22 – Klubjubilæumsjuniorvinder
  • KLBJUBV22 – Klubjubilæumsvinder
  • KLBJUBVV22 - Klubjubilæumsveteranvinder

Udover muligheden for at vinde officielle titler uddeles der også dansk certifikat, og for klubbens medlemmer uddeles der også klubcertifikater.

Lotteri

Der vil i løbet af dagen være mulighed for at købe lodder til jubilæumslotteriet. Præmierne til lotteriet er sponsoreret af både privat personer, forskellige forretninger og virksomheder.

Auktion

Efter fælles aftensmad vil der blive afholdt en auktion på udvalgte attraktive og spændende gaver.

Massage og stande

Der vil i løbet af dagen være mulighed for at bestille massage til sin hund hos Rikke fra Kibaji - velvære til hund.

Vi er herudover ved at lave aftaler om forskellige salgsstande.

Søndag:

Klubudstilling

Søndagens klubudstilling er den sidste tællende udstilling i Klubvinder 2022 konkurrencen og efter udstillingen vil Top10 Klubvinderne blive fejret med flotte rosetter.

På selve udstillingen uddeles der dansk certifikat, og for klubbens medlemmer uddeles der også klubcertifikater.