Nyt Sundhedsudvalg

Sundhedsudvalgets har i en kortere periode været et ad hoc udvalg. Det har været for at give bestyrelsen tid til at kunne beslutte sig for, i hvilken retning vi ønsker udvalgets skal arbejde. Nemlig med større eksponering af udvalget, Sundhedsregistret, hvad det indeholder og hvorfor det er vigtigt, der til stadighed er fokus på området.

Birgit Dammann var inviteret med til bestyrelsesmøde i oktober for at fortælle om Sundhedsudvalgets opståen, opstarten af Sundhedsregistret, hvad der tidligere er blevet arbejdet med i udvalget, samt diskussion omkring, hvad der med hendes erfaring kunne gøres fremadrettet.

På baggrund af hele denne diskussion blev Bestyrelsen enige om, at bede Birgit Dammann om at være ny koordinator for et kommende Sundhedsudvalg.

Birgit har accepteret, at være koordinator og har indtil nu fundet et medlem til udvalget, Lis Taul, der ligeledes tidligere har siddet i udvalget. De leder nu efter et 3. medlem, som meget gerne må være en slags fagperson, så den vinkel kan blive bedre belyst i udvalgets arbejde.

Bestyrelsen byder Birgit Dammann og Lis Taul velkommen i Sundhedsudvalget.

You may also like...