Ny webmaster søges

Synes du det kunne være spændende at sætte dit præg på klubben gennem de digitale medier og har du flair for at arbejde på en computer? Så er du lige den vi leder efter.
Efter 8 år som webmaster for vores hjemmeside og facebookside har Stine Hjelme valgt at give faklen videre til nye kræfter.
Opgaven som webmaster kan løftes alene eller deles af flere. Bestyrelsen er åben ift. hvordan opgaverne gribes an. Nogle af de nuværende opgaver som webmaster er bl.a.
  • Opslag på FB
  • Oprettelse af begivenheder på FB (udstillinger, gåture og andre aktiviteter, som afholdes af klubben)
  • Opdateringer på hjemmesiden, som bl.a. parrings- og hvalpelister, pointlister, udstillingsresultater. Medlemmer i bestyrelse og udvalg, kontingent priser mm.
  • Vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Administrere klubbens mail konti
Hjemmesiden er bygget i WordPress, så det kræver ikke at du kan skrive kode / er udvikler, for at kunne løfte opgaven – det kræver blot flair for at arbejde ved en computer. Kendskab til at arbejde med hjemmeside enten i WordPress eller andre brugervenlige hjemmesideløsninger er en fordel.
Stine har lovet at give en god introduktion til arbejdet som webmaster, så du/ I kan komme godt i gang med opgaverne.
Stine stopper 31/12 2022, så vi håber at kunne finde nye frivillige kræfter inden da, så vi ikke står med en periode uden opdateringer på hjemmeside og facebook.
Synes du det lyder spændende og måske har nogle spørgsmål til opgaven kan du kontakte klubbens formand Louise Christiansen på formand@dcck.dk – har du spørgsmål ift. hjemmesidens opbygning/wordpress kan du kontakte Stine Hjelme på webmaster@dcck.dk
Husk klubben har brug for frivillig hjælpe for at kunne fungere 😊

You may also like...