Invitation til sommerskue 2021

Hvor har vi ventet længe på muligheden for igen at kunne indbyde Jer alle til kombineret sommerskue/grillaften. Så lørdag den 24. juli 2021 er I alle velkomne på Løgballe Camping, Løgballevej 12, 7140 Stouby.

Chow Chow sommerskue BIR-BIM

Dommer på skuet er Dorethe Aagaard fra Danmark
Dorethe er autoriseret dommer for newfoundland, men har selv været chow-ejer i mange år, og er også opdrætter af racen.

NYT: Hyggeklasse

Denne gang har vi tilføjet en "hyggeklasse" som er for de hunde, som normalt ikke vil kunne udstilles, f.eks. p.g.a. bidfejl, pigmentfejl, kryptorchisme, kastration eller lignende. Disse hunde har i lighed med babyer, hvalpe og champions deres egen konkurrence om at blive Skuets Bedste Hyggehund og Skuets Bedste Hyggehund I Modsatte Køn.

Så nu har alle muligheden for at komme og have en hyggelig dag i chow'ens tegn. Få en snak med andre chow-ejere, se andre chow'er og vær med til at støtte vores aktiviteter.

Der er rosetter til ALLE tilmeldte hunde.

Program:

Vi starter kl. 14.00 med fælles kaffe/te/sodavand og kage, som er gratis for klubbens medlemmer og dem, der har tilmeldt hund til skuet. Kl. 15.00 starter selve skuet.

Når vi er færdige med skuet, vil der ligesom tidligere år være et stort telt og mulighed for at grille medbragt mad. Kontaktudvalget sørger for, at grillen er varm samt brød, salat, kartoffelsalat m.v., så deltagerne skal kun medbringe kød og drikkevarer. Drikkevarer kan også købes i kiosk på pladsen.

Tilmelding:

Sidste frist for tilmelding er lørdag den 10. juli 2020.

Send stambogsnummer og oplys, hvilken klasse din hund skal stilles i til Susanne Danielsen (mail: post@kennel-bakkebo.dk

Pris: kr. 200,00 pr. hund. Der gives ikke rabat ved tilmelding af flere hunde.

Betaling til Jyske Bank, reg. nr. 7244 konto nr. 0002057864. HUSK venligst at anføre ejers navn ved indbetalingen.

Præmier til skuet modtages naturligvis med tak, og ellers er det eneste vi ønsker os, opbakning til skuet samt godt humør.

VEL MØDT I LØGBALLE !

På vegne af Kontaktudvalg Fyn/Jylland

 

You may also like...