Kontaktudvalg Sjælland

Kontaktudvalg arrangerer aktiviteter så som ringtræning, skuer, foredrag, udflugter mv. Herudover hjælper udvalget med at repræsentere klubben og racen ved arrangementer som f.eks. Hundens dag i Tivoli.

Aktiviteterne er for alle interesserede. Det gælder også ringtræning og skuer, som ikke kun er for udstillingsentusiaster. Det er en god mulighed for at få socialiseret og trænet sin Chow Chow - i selskab med ligesindede Chow elskere.

Hvis du har en idé til et arrangement eller en aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte et af udvalgets medlemmer.

God fornøjelse.

Aktiviteter

DatoAktivitetSted
24. majFælles gåtur efterfulgt af lidt hygge
Forventet start kl. 14
Kommer
28. juniFælles gåtur efterfulgt af lidt hygge
Forventet start kl. 14
Kommer
9. augustFælles gåtur efterfulgt af lidt hygge
Forventet start kl. 14
Kommer
11. oktoberFælles gåtur efterfulgt af lidt hygge
Forventet start kl. 14
Kommer

Kontaktudvalg Sjælland
  • Koordinator: Finn Müller/ Tlf.: 5091 2495 /Mail: chow-finn@hotmail.com
  • Vi søger interessede medlemmer til at indgå i udvalget. Tag fat i Finn, hvis du er interesseret i at blive en del af udvalget.

Forretningsorden Kontaktudvalg

Udflugter

Nytiltrådte koordinator Finn Müller modtager gerne forslag til arrangementer og tænker selv han vil starte op med nogle gåture med fælles hygge.

De fælles gåture er hyggelige arrangementer, hvor vi mødes med vores dejlige Chow Chow'er og går en tur sammen. Turene er ikke længere end at alle kan være med. Vi slutter ofte turerne med lidt fælles samvær over en kop kaffe og kage.

Chow Chow hygge

Chow Chow ved søen