Kontaktudvalg Sjælland

Kontaktudvalg arrangerer aktiviteter så som ringtræning, skuer, foredrag, udflugter mv. Herudover hjælper udvalget med at repræsentere klubben og racen ved arrangementer som f.eks. Hundens dag i Tivoli.

Aktiviteterne er for alle interesserede. Det gælder også ringtræning og skuer, som ikke kun er for udstillingsentusiaster. Det er en god mulighed for at få socialiseret og trænet sin Chow Chow - i selskab med ligesindede Chow elskere.

Hvis du har en idé til et arrangement eller en aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte et af udvalgets medlemmer.

God fornøjelse.

Aktiviteter

DatoAktivitetSted
Søndag
24. juni 2018
Dyrenes dag.
Læs mere: Klik her
Slagelse

MEDLEMMER I Kontaktudvalg Sjælland
  • Vi søger interessede medlemmer til at indgå i udvalget. Lad os høre fra dig, så udvalget igen kan arrangere udflugter, foredrag mv.
  • Kontakt formand@dcck.dk hvis du er interesseret i at blive en del af udvalget.
Udflugter

Skovturene er hyggelige arrangementer, hvor vi mødes med vores dejlige Chow Chow'er og går en tur sammen. Turene er ikke længere end at alle kan være med. Vi slutter turerne med lidt fælles samvær over en kop kaffe og kage.

Ringtræning

Ringtræning er en god måde at socialisere sin Chow Chow på. Og så er det selvfølgelig også en god mulighed for at træne inden man skal i udstillingsringen.

Husk udstillingsline og vand til din hund  - og kaffe/te til dig selv.

Pris: 25 kr. pr. hund

chow chow Ringtræning Sjælland  chow chow Ringtræning Sjælland

Chow Chow keramik

Chow Chow keramik vandskålKontaktudvalget sælger dansk hånddrejet keramik.

Læs mere: Chowboden