Ændringer i udstillingsreglerne for 2018

Hvert år vedtager DKK nogle ændringer til udstillingsreglementet og det har de også gjort til 2018.

Den væsentligste ændring, der har betydning for DCCK’s udstillinger er indførslen af Dansk junior- og Dansk veteranchampionat. Reglerne herom skal følges på alle DKK godkendte udstillinger, således også DCCK’s udstillinger.

En anden ændring i ordlyden i reglerne omkring uddeling af reservecertifikatet og det er blot en tydeliggørelse af eksisterende regler/fremgangsmåde.

Juniorklasse – tildeling af juniorcertifikat til DKJUCH
Dommeren tildeler juniorcertifikat til den bedste hund, der har opnået CK, og som ikke i forvejen er dansk juniorchampion. Juniorcertifikatet kan også tildeles hunde ud over de 4 placerede, forudsat at de har fået CK. Der uddeles et reservejuniorcertifikat til den højest placerede hund med CK, som placeres efter juniorcertifikatvinderen og ikke i forvejen er dansk juniorchampion. Reservejuniorcertifikatet tæller som juniorcertifikat, hvis juniorcertifikatvinderen diskvalificeres.

Veteranklasse – tildeling af veterancertifikat til DKVECH
Dommeren tildeler veterancertifikat til den bedste hund, der har opnået CK, og som ikke i forvejen er dansk veteranchampion. Veterancertifikatet kan også tildeles hunde ud over de 4 placerede, forudsat at de har fået CK. Der uddeles et reserveveterancertifikat til den højst placerede hund med CK, som placeres efter veterancertifikatvinderen og ikke i forvejen er dansk veteranchampion. Reserveveterancertifikatet tæller som veterancertifikat, hvis veterancertifikatvinderen diskvalificeres.

Præmieringskort

  • Juniorcertifikat (juniorklasse): Grønt/hvidt kort
  • Reserve-juniorcertifikat: Lyseblåt kort
  • Veterancertifikat (veteranklasse): Bordeaux/gråt kort
  • Reserve-veterancertifikat: Lyseblåt kort

Dansk juniorchampionat - DKJUCH
Tildeles den hund, der mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere på danske udstillinger, anerkendt af DKK, har opnået juniorcertifikat i juniorklassen.

Dansk veteranchampionat - DKVECH
Tildeles den hund, der mindst tre gange af mindst tre forskellige dommere på danske udstillinger, anerkendt af DKK, har opnået veterancertifikat i veteranklassen.

Uddeling af reservecertifikat
Der uddeles et reservecertifikat til den højst placerede hund, som placeres efter certifikatvinderen og ikke i forvejen har opnået titlen dansk eksteriørchampion. Reservecertifikatet tæller som certifikat, hvis certifikatvinderen diskvalificeres.

Veteran Chow Chow Piuk Chow Pleasant Spirit

You may also like...