Bliv medlem

Vær med til at støtte klubben som udelukkende arbejder for Chow Chow’ens tarv og interesser - og få nogle dejlige oplevelser med oven i købet. DCCK arrangerer bl.a. udstillinger, skuer, sammenkomster, skovture og foredrag.

DCCK udgiver klubbladet ”Chow Chow” 5 gange om året. Her kan du bl.a. læse omtale af ovennævnte arrangementer samt artikler, som vedrører vores race. Du kan også læse spændende og morsomme indlæg fra chowejers oplevelser med deres allerkæreste.

Medlemsfordele:

• Chow Chow bladet som udkommer 5 gange årligt
  • Mulighed for deltagelse i forskellige klub aktiviteter arrangeret af kontaktudvalgene
  • Gratis adgang til klubbens udstillinger som tilskuer
  • Adgang til at deltage i klubbens konkurrencer (Årets Chow Chow, Årets Barn & Hund, Klubvinder)
  • Optagelse på klubbens lister (parringsliste, hvalpeliste, opdrætterliste)

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen til højre på siden.

Du betaler fuld kontingent ved indmeldelse i perioden 01.01 til 30.06 (385 kr. for aktivt medlem og 60 kr. for husstandsmedlem). Ved indmeldelse fra 01.07 til 31.12 betales halvt kontingent (192,50 kr. for aktivt medlem og 30 kr. for husstandsmedlem).
Kontingentet indbetales ved overførsel til klubbens konto i Jyske Bank, reg. nr. 5036 og konto nr. 1068484. Husk at påføre dit navn og adresse.

Medlemsskab er først gyldigt når kontingentet er betalt. Der opnås stemmeret på klubbens generalforsamling efter 6 måneders medlemsskab.

Har du spørgsmål i forbindelse med din indmeldelse, kan du kontakte klubbens kasserer på kasserer@dcck.dk.

Velkommen til!

Navn:*