Bliv medlem

Vær med til at støtte klubben som udelukkende arbejder for Chow Chow’ens tarv og interesser - og få nogle dejlige oplevelser med oven i købet. DCCK arrangerer bl.a. udstillinger, skuer, sammenkomster, skovture og foredrag.

DCCK udgiver klubbladet ”Chow Chow” 5 gange om året. Her kan du bl.a. læse omtale af ovennævnte arrangementer samt artikler, som vedrører vores race. Du kan også læse spændende og morsomme indlæg fra chowejers oplevelser med deres allerkæreste.

Medlemsfordele:

• Chow Chow bladet som udkommer 5 gange årligt
  • Gratis adgang til klubbens udstillinger som tilskuer
  • Adgang til at deltage i klubbens konkurrencer (Årets Chow Chow, Årets Barn & Hund, Klubvinder)
  • Optagelse på klubbens lister (parringsliste, hvalpeliste, opdrætterliste)

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen til højre på siden.

Du betaler fuld kontingent ved indmeldelse i perioden 01.01 til 30.06 og halvt kontingent ved indmeldelse fra 01.07 til 31.12. Gældende priser for kontingenter finder du på vores prisside

Medlemsskab er først gyldigt når kontingentet er betalt. Der opnås stemmeret på klubbens generalforsamling efter 6 måneders medlemsskab.
Du kan indbetale kontingentet ved at overføre til klubbens konto (se vores prisside). Husk at påføre dit navn og adresse.
Alternativt vil kassereren sende et indbetalingskort til dig efter at have modtaget din tilmelding.

Velkommen til!

Navn:*